search
حلقه سفید

طراحی سایت و زبان های برنامه نویسی

اشتراک گذاری در :
انتشار : 1402/10/10
طراحی سایت و زبان های برنامه نویسی

طراحی سایت بر اساس تکنولوژی و زبان های مختلفی انجام می شود.اگر شما به یک طراحی سایت جهت معرفی و فروش محصولات و خدمات خود نیاز دارید، زبان برنامه نویسی طراحی سایت برای شما اهمیت چندانی پیدا نمی کند.بلکه نحوه کد نویسی و بهینه سازی طراحی سایت از نظر سئو بسیار مهمتر است.بهینه سازی طراحی سایت دارای اصول و قواعدی مستقل از زبان برنامه نویسی است و می توان آن هارا با هر زبان برنامه نویسی پیاده سازی کرد.

سرعت لود خرید سایت که نقش مهمی در رضایت کاربران و امتیاز موتور های جستجو دارد را میتوان با بهینه سازی طراحی سایت از قبیل کوچک کردن فایل های طراحی سایت,اندازه گذاری عکس ها به اندازه قابل نمایش و فرمت کم حجم و حذف کدهای غیر ضروری افزایش داد که این عامل یک فاکتور مهم در بهینه سازی طراحی سایت است.

 

طراحی سایت شامل دو بخش کدنویسی است:

 

1- کدهای frontend

این بخش شامل کدهای HTML، javascript، jQuery، css و تصاویر طراحی سایت است.اینگونه کدها,کدهایی هستند که در مرورگر های وب پردازش میشوند و در واقع ظاهر طراحی سایت از طریق این کدها , طراحی و دیزاین می شوند . اطلاعات طراحی سایت از طریق این کدها از سرور به مرورگر منتقل می شوند و مرورگر شما ((edge, safare, ie, chrome, firefox این کدهارا دریافت و پردازش کرده و تبدیل به طراحی سایت قابل نمایش می کند. استفاده از کدهای html , css در هر طراحی سایت به عنوان پایه طراحی سایت لازم و ضروری است ولی استفاده از اسکریپت های javascript و jquery در تمامی طراحی سایت ها ضروری نیست و بر اساس شرایط و ملزومات طراحی ممکن است استفاده شود.

2- کدهای backend

این کدها، کدهایی هستند که توسط سرور پردازش می شوند و نتیجه این پردازش کدهای frontend است که در اختیار مرور گر های دیوایس شما قرار می گیرد. طراحی سایت بر اساس اینکه دارای کدهای backend باشد یا نه به دو دسته طراحی سایت های استاتیک و دینامیک دسته بندی می شوند. در وب سایت های استاتیک طراحی سایت فقط با استفاده از کد های frontend طراحی می شود و صفحات پیوندها، مطالب و محتوا ها یک به یک طراحی و ارائه می گردند ولی در طراحی سایت داینامیک با استفاده از کدهای backend یک پنل جهت مدیریت محتوای وب سایت طراحی و در اختیار کاربر قرار می گرد که با استفاده از آن بتواند صفحات جدیدی را به طراحی سایت خود اضافه کرده و مطالب ، تصاویر و اطلاعات این صفحات را مدیریت نمود. به این ساختار ها سیستم مدیریت محتوای وب (CMS) گفته می شود.

زبان های برنامه نویسی مختلفی در کدنویسی backend طراحی سایت ها مورد استفاده قرار می گیرد که معروف ترین آن ها reactjs، java، php، asp.net هستند که بیشترین سهم از کدنویسی ها را برعهده دارند. هریک ازین زبان ها دارای معایب و مزایای مربوط به خود هستند و هر تیم برنامه نویسی بر اساس نیازها و دانش فنی مهندسان خود یکی از این زبان ها را انتخاب و اقدام به تولید طراحی سایت می نماید.

منبع :
roya azmi
سایت هایی که به زبان asp.net طراحی شده اند بسیار کارآمد هستند...ممنون از اطلاعات مفیدتون
1399/10/25