search
حلقه سفید

فن آوری های توسعه فرانت اند چگونه بهترین فریم ورک مورد نظر را انتخاب کنیم؟

اشتراک گذاری در :
انتشار : 1400/09/11
فن آوری های توسعه فرانت اند چگونه بهترین فریم ورک مورد نظر را انتخاب کنیم؟

ممکن است مقالات گمراه کننده ای بسیاری در مورد بهترین زبان های طراحی ظاهر وبسایت مطالعه کنید. فناوری‌های زیادی برای توسعه برنامه‌های کاربردی مورد استفاده قرار می‌گیرند، اگرچه در نهایت، تنها سه زبان برای این منظور استفاده می‌شود: JavaScript، HTML و CSS. در این مقاله، به معرفی فناوری های مختلف برای فرانت‌اند را خواهیم پرداخت و تفاوت های آنها را بررسی می کنیم.

انتخاب تکنولوژی frontend مناسب برای فرآیند توسعه نرم افزارها بسیار مهم است. برخی از فریم ورک ها برای انواع خاصی از پروژه ها مناسب هستند. یک انتخاب بد ممکن است هزینه ها و زمان طراحی و توسعه محصول را افزایش دهد. به همین دلیل است که همکاری نزدیک بین مشاوران، توسعه دهندگان و مشتریان بسیار مهم است. در مرحله اول باید اعضای تیم توسعه نرم افزار تلاش کنند تا در مورد نیازها و انتظارات مشتری خود اطلاعات کافی را بدست بیاورند و الزامات پروژه مورد نظر را تعریف کنند.

ظاهر برنامه به خوبی توسعه یافته است، این به چه معناست؟

جدا از توسعه قدرتمند Backend برنامه، ایجاد fronted مناسب و کاربر پسند عامل موفقیت نرم افزارهای قدرتمند بازار می باشد. عناصری که کاربر ممکن است با آنها تعامل داشته باشد و روشی که این بخش از یک برنامه به راحتی با بک‌اند ارتباط برقرار کند. Backend هر چیزی است که "پشت صحنه" اتفاق می افتد ، اتصال با سرورها و پایگاه های داده. هدف این است که اطمینان حاصل شود که محتوای برنامه به درستی و سریع بارگیری می شود و پس از تعامل با برخی از عناصر در برنامه، Backend درخواست ها را دریافت کرده و داده های مورد نیاز کاربر را ارسال می کند.

همچنین وظیفه توسعه دهندگان فرانت اند این است که مطمئن شوند برنامه طراحی شده ریسپانسیو یا واکنشگرا باشد. هر روز افراد بیشتری از طریق دستگاه های تلفن همراه به اینترنت دسترسی پیدا می کنند تا از طریق رایانه های شخصی. ریسپانسیو به این معنی است که چیدمان وب با دستگاه (به عنوان مثال گوشی هوشمند) تنظیم می شود و امکان تجربه کاربری خوب را فراهم می کند.

مقابله با خطاهای احتمالی بخشی از توسعه frontend است. یک UX را می توان با اجرای اعتبارسنجی در برنامه شما که نتایج ناخواسته درج ورودی های نادرست توسط کاربر را کاهش می دهد، به طور قابل توجهی بهبود بخشید. به همراه طراحان برنامه، توسعه دهندگان فرانت‌اند همچنین می توانند نحوه واکنش برنامه را در صورت بروز مشکلات شبکه یا خطاهای سرور تشخیص دهند.

حوزه‌های زیادی وجود دارد که نیاز به توجه توسعه‌دهندگان فرانت‌اند دارند، اما فناوری‌هایی که آنها می‌توانند برای ساختن یک اپلیکیشن عالی در سمت مشتری استفاده کنند، چیست؟

فن آوری های مورد استفاده در توسعه فرانت‌اند

وقتی صحبت از توسعه فرانت‌اند یک برنامه می شود، نام این سه زبان مطرح است: جاوا اسکریپت، HTML و CSS.

HTML

HTML یک زبان نشانه گذاری است که یک تمایز مهم از زبان برنامه نویسی است، زیرا به این معنی است که HTML در واقع هیچ کاری به معنای برنامه نویسی انجام نمی دهد. HTML شامل برچسب ها و قطعات کوتاه کد است. کد در یک فایل متنی HTML ذخیره می شود. مرورگر فایل را اسکن می کند و آن را برای ایجاد فرم قابل مشاهده وب سایت که کاربر بتواند ببیند، تفسیر می کند. این زبان برای ساخت وب سایت هایی ساخته شده است که برای هر کاربر اینترنتی قابل مشاهده باشد. برای تعریف عناصری مانند پاراگراف ها یا سرفصل ها استفاده می شود. همچنین به توسعه دهندگان این امکان را می دهد تا تصاویر، فیلم ها یا هر رسانه دیگری را در وب سایت قرار دهند. HTML در طول سال ها به روز رسانی های متعددی داشت. امروزه از HTML5 استفاده می کنیم که در سال 2014 منتشر شد.

CSS

CSS با استفاده از انتخابگرها (بخشی از کد که تعیین می کند کدام عنصر HTML باید تحت تأثیر کد CSS قرار گیرد) با HTML ارتباط برقرار می کند. این زبان به منظور تعریف اینکه چگونه عناصر HTML باید در وب سایت در دستگاه های مختلف با اندازه های مختلف صفحه نمایش ، از نظر طراحی به نظر برسد، استفاده می شود. فایل های استایل دهی با عنوان فایل های CSS ذخیره می شوند. CSS چارچوب های خاص خود را دارد، بنابراین توسعه دهندگان مجبور نیستند کل کد را از ابتدا بنویسند.

JavaScript

جاوااسکریپت یک زبان برنامه نویسی است که هم برای توسعه frontend و هم برای توسعه backend استفاده می شود (این همان چیزی است که توسعه دهندگان آن را " full stack technology " می نامند). برای توضیح آن در کلمات ساده، این زبان جاوااسکریپت است که برنامه را پویا می کند. این بدان معنی است که برای توسعه تعامل وب سایت یا برنامه وب، به عنوان مثال برای ساخت عناصری مانند اجزای رابط کاربری متحرک (لغزنده، پاپ آپ و غیره) استفاده می شود. این زبان برنامه نویسی برنامه ها را قادر می سازد تا زمانی که کاربران در حال تعامل با برخی از عناصر یک برنامه هستند، پاسخ دهند.

فریم‌ورک ‌ها و کتابخانه‌های محبوب frontend ، چگونه یک فریم‌ورک مناسب را انتخاب کنیم؟

فریم‌ورک ها و کتابخانه های متعددی با جاوا اسکریپت برای مدیریت پروژه های مختلف ساخته شده اند. فریم‌ورک‌ها یا همان کتابخانه‌ها مجموعه‌ای از کدها هستند که امکان پیاده‌سازی ویژگی‌های خاص در برنامه را در زمان کوتاه بدون نیاز به نوشتن کد از ابتدا فراهم می‌کنند.

React

React یک کتابخانه منبع باز یا همان اوپن‌سورس است که اغلب برای ایجاد رابط کاربری پویا (UI) استفاده می شود. در ابتدا توسط فیس بوک توسعه داده شد. هدف اصلی آن توسعه اپلیکیشن تحت وب است (البته React Native برای توسعه اپلیکیشن های موبایل نیز وجود دارد). React یک انتخاب محبوب برای ساخت برنامه های کاربردی وب با عناصر پویا زیاد است. React به توسعه دهندگان این امکان را می دهد تا اجزای HTML قابل استفاده مجدد را برای سمت مشتری یک برنامه ایجاد کنند. در بین توسعه دهندگان به عنوان یک فناوری کارآمد و انعطاف پذیر برای کار بر روی لایه قابل مشاهده برنامه شناخته شده است.

Vue

Vue نیز منبع باز است. این فریم‌ورک مترقی را می توان برای چندین پروژه اعمال کرد. برای ساخت رابط های کاربری وب و برنامه های تک صفحه ای (SPA) خوب است، اما می توان از آن در توسعه موبایل، وب و دسکتاپ نیز استفاده کرد. Vue همچنین توسط بزرگترین شرکت ها برای توسعه برنامه ها انتخاب می شود. این فناوری با مجموعه بزرگی از ابزارها برای برنامه نویسی همراه است و همچنین نسبتاً سبک ایجاد می شود ، این به Vue اجازه می دهد تا بهینه سازی SEO و تجربه کاربر را در صورت استفاده صحیح از آن بهبود بخشد. برخی می گویند که کمی شبیه ترکیبی از React و Angular است اما در نهایت برای استفاده آسان و انعطاف پذیر است.

Angular

Angular فریم‌ورکی است که توسط Google طراحی شده است و با اکثر ویرایشگرهای کد که توسط توسعه دهندگان استفاده می شود سازگار است. Angular به توسعه دهندگان برای ساخت برنامه های کاربردی وب تک صفحه ای (SPA) و برنامه های کاربردی وب مترقی (PWA) کمک می کند. مشابه فناوری‌هایی که قبلاً ذکر شد، توسط بسیاری از شرکت‌های بزرگ در سرتاسر جهان در حال استفاده می‌باشد و یکی از محبوب‌ترین فناوری‌های طراحی ظاهر وبسایت است. این فریم‌ورک همچنین یک پلتفرم منبع باز است. مهمترین ویژگی آن قابلیت تبدیل HTML ایستا به HTML پویا است. Angular از معماری MVC ساده شده استفاده می کند که قابلیت استفاده مجدد بیشتر از اجزا را تضمین می کند. اگر قصد توسعه یک برنامه پیچیده را دارید، این فناوری انتخاب بسیار خوب و بهینه‌ای است و عملکرد عالی را تضمین می کند.

جمع بندی

اگر می‌خواهید درباره این فناوری‌ها بیشتر بدانید، با مشاوران ما تماس بگیرید. یک فریم‌ورک فرانت‌اند مناسب بر اساس الزامات یک پروژه مشخص انتخاب می شود. هیچ فناوری ای وجود ندارد که برای همه نوع توسعه اپلیکیشن مناسب باشد. توسعه دهندگان ما خوشحال خواهند شد که راه حل مناسب را برای کار بعدی شما پیشنهاد کنند.

منبع :